Dokázali změnit svět – aspoň některým dětem – 6., 7. a 8. díl

Přinášíme vám poslední tři díly z osmidílné série videospotů.

Odbor sociálních věcí Městského úřadu ve Frýdlantu nad Ostravicí dlouhodobě podporuje zájem o pěstounskou péči mezi občany. Nyní se nám naskytla příležitost, jak všem více pěstounství přiblížit. Oslovili jsme „naše“ pěstouny, kteří se v osmi dílech natočených videospotů s vámi podělí o své pocity, motivace a zkušenosti. Těmto „našim“ pěstounům děkujeme nejen za to, že otevřeli svou náruč dětem jiných rodičů, ale také, že svým účinkováním ve videospotech předali poselství dalším lidem: Stát se pěstounem stojí za to!

Velmi si také ceníme nabídky, práce i profesionálního a citlivého přístupu pana Petra Rehanka, režiséra, scenáristy, kameramana, střihače a občasného fotografa, který s nápadem na natočení série o pěstounech přišel a bezplatně videospoty vytvořil. Patří mu proto veliký dík.
Věříme, že si najdete čas na shlédnutí videospotů, osmidílné série „Dokázali změnit svět – aspoň některým dětem.“ A možná, alespoň v to doufáme, se někteří z vás inspirují a začnou uvažovat, že by se také chtěli stát pěstouny.

Videospoty již nyní můžete zhlédnout na videokanálu města Frýdlantu nad Ostravicí.

Věříme, že vzájemným sdílením se dostanou k mnoha občanům.